Vivianne Fonne

Psykolog MNPF

Jeg er 53 år gammel, tok min psykologiutdanning (cand.psychol) ved Universitetet i Oslo i 1993 og er statsautorisert psykolog i Norge. Jeg har noe videreutdanning innen organisasjonspsykologi fra Bedriftsøkonomisk Institutt og idrettspsykologi fra Norges Idrettshøgskole og har søkt å holde meg faglig oppdatert gjennom bla kurs, videreutdanning og konferanse aktivitet.

Arbeidserfaringen min er fra både offentlig virksomhet og privat næring. Min privatpraksis startet jeg opp i 2013 og var i en periode tilknyttet Samtalen AS som selvstendig næringsdrivende klinisk psykolog. Min fulltidsjobb har inntil nylig vært som psykolog i Forsvaret ved Flymedisinsk institutt, der jeg har jobbet siden 1991. Der har jeg primært fokusert på å undervise, veilede og ivareta flyoperativt personell tilknyttet Luftforsvaret, med fokus på den menneskelige faktorens rolle i flysikkerhet gjennom optimalisering av funksjon.

Jeg jobber med både ungdom og voksne og har mest erfaring med individual terapi. Min tilnærming i møte med klienter er ikke knyttet til én spesifikk teori eller metode, men jeg jobber nok først og fremst kognitivt og søker å rette meg etter vitenskapelig beprøvede metoder og teorier. Jeg er svært opptatt av å se hele mennesket og det potensiale som ligger i oss alle og forsøker i møte med mine klienter å lirke frem det iboende potensialet som jeg vet finnes der inne. Kom som du er så tar vi det derfra!

Jeg tilbyr samtaler også på engelsk.

I tillegg til samtaler på Sareptas Hus tilbyr jeg også Walk ´n Talk samtaler og online samtaler.

Walk ´n Talk er et fullverdig terapi tilbud og fungerer godt som et alternativ eller supplement til vanlige samtaler på kontor og nesten uavhengig av tema. Istedet for å møtes på et kontor, går vi tur sammen under hele samtalen i et tempo som passer oss begge. For mange er det lettere å prate om sine utfordringer og få kontakt med sine følelser og tanker i mer uformelle omgivelser hvor man ikke sitter ansikt til ansikt på et kontor. Bare det å være ute i naturen kan ha en positiv terapeutisk effekt.

 

Online terapi er en relativt ny form for terapi. Denne terapiformen innebærer at du snakker fortrolig med meg via nettbrett, smarttelefon eller laptop og via bank-gradert kryptering.
Ikke alle synes det er så greit å møtes til samtale ansikt til ansikt, kanskje særlig den første tiden. Det kan passe for deg med travel arbeidshverdag, da online terapi sparer reisetid og du kan være hvor du selv kjenner det er best. Passer godt dersom man av ulike årsaker har vanskeligheter med å møte på et kontor og kan fungere godt som et supplement til tradisjonelle timer når man feks er bortreist eller ikke har mulighet for eller ønsker å komme til et kontor.

 

Du kan lese mer på min hjemmeside psykolog-vivianne-fonne.webnode.com. Her vil du også finne prisinformasjon.

vfonne@gmail.com

48010686

Orgnr: 823226292

© 2019 by Sareptas Hus

Carl Grøndals vei 1, 0871 OSLO

  • Facebook Clean